Om Green Media Og Michael Ljungstedt Andreasen

Om Green Media

Green Media ejes og drives af Michael Ljungstedt Andreasen. Det er min mission at skabe video til erhvervslivet, store som små virksomheder med videoer der får budskabet ud på internettet. Om det er videoer med “call to action”-salg, oplysning, information, undervisning, streaming, så er jeg på. Priserne og kvalitetten er på et niveau, som selv den nyopstartede selvstændige erhvervsdrivende kan betale. Det ligger også lidt til navnet, at jeg som virksomhed skal tage vores klimaudfordringer seriøst. Læs mere om det under “Den grønne profil“.

Jeg brænder for innovation som hele tiden bringer Green Media i nye retninger, både indenfor teknologi, men også arbejdet med mennesker. Jeg er blandt andet uddannet psykoterapeut, og har mere end 16 års erhvervserfaring indenfor salg, service og reklamation B2B og B2C. Det handler om mennesker og måden vi kommunikerer med hinanden på, verbalt og non-verbalt.

Green Media blev etableret i 2017 i København, og har fra første dag været drevet som en fuldtidsvirksomhed af Michael Ljungstedt Andreasen.

Michael Ljungstedt Andreasen, Klaptræ, Green Media Productions

Kort om Michaels vej til videoproduktion

Min interesse for video og grafisk produktion ligger helt tilbage til da jeg var 13 år og købte min første Amiga® 500 computer. Mulighederne for at tilslutte Amigaen til en videomaskine, for på den måde at optage simple animationer og grafik fra f.eks. DeluxePaint åbnede op for en helt ny verden. Senere købte jeg større Amiga computere med genlock (så grafik kunne lægges over videoklip bl.a. med programmer som Scala® Multimedia). Jeg købte mit første videokamera, da jeg var 14-15 år, og arbejde løs en hel sommer, da jeg var 16 for at kunne købe en Steadicam® JR. Jeg optog en del videoer og endte med nogle år senere at købe en DraCo computer til online video redigering. I dag er jeg dog gået over til Linux for at opnå moderne professionelle resultater.
Amiga, Genlock, Camcorder, Artikel foto

Mere end blot en producer og tekniker

I dag ser landskabet anderledes ud. Jeg er uddannet elektroniktekniker, coach og psykoterapeut og har mere end 16 års professionel erfaring med radio, TV, IT og foto. Heldigvis stadig med en bred ”nørdet” og kreativ erfaring fra fritiden med video, grafik og IT. Det er med denne ånd, jeg har skabt Green Media. Mit motto er: Resultatet er først godt når det føles helt rigtigt!

Kvalitet der løser opgaverne!

Video og grafik produktion behøver ikke koste ”spidsen af en jetjager”, og dette sker uden at gå på kompromis med kvaliteten. Al video indspilles i 1080p (FullHD) eller 4K (Ultra HD) med Fullframe eller 1" sensor kamera i op til 10-bit og passende objektiver til opgaveløsningen. Kamerabevægelser med Steadicam®, gimbal eller sliders, så der er liv i billederne. Jeg lægger i min grønne profil op til at være meget mobil så alt udstyr er så kompakt som det er muligt, uden det går ud over kvaliteten.
Steadicam, København, Location, Model, Optagelse
Når I vælger Green Media til opgaven vil I blive set og hørt fra første opkald til afsluttende overdragelse af det endelige produkt.