Video CV Den direkte vej til drømmejobbet

Curriculum Vitae i video form

Et video CV er ikke nødvendigvis en erstatning for det konventionelle CV som vi kender det, men mere den perfekte måde at få din personlighed med i ansøgningen. Det er måske lige det der skal til for at du bliver kaldt til samtale, og får drømmejobbet, det fortæller denne artikel fra Jobindex om. Det gælder om at gøre et indtryk og skille sig positivt ud fra mængden med den du er. 

Høj kvalitet og drømmejobbet for kun 2.000,-

For den helt almenlige dansker lyder 2.000,-* måske af meget, men faktisk er det et overkommeligt beløb taget i betrækning af at dit nye video CV, er med til få dig foran i køen til samtalen, og i sidste ende jobbet hvor dette engangsbeløb har været investeringen værd.

Hvad får jeg for 2.000,-?

 • Et professionelt billed og lyd resultat, hvor du og din stemme er klart og tydeligt i fokus.
 • Studie opsætning med rette lys opsætning.
 • Coaching af uddannet coach og psykoterapeut, så du præsterer dit bedste foran kameraet (ikke alle er lige trykke ved at stå foran et kamera, og her er du også i de bedste hænder).
 • Teleprompter så du kan læse et mini manuskript op, hvis det er nødvendigt (det kan klart anbefales, hvis ikke du ved præcist hvad du skal sige foran kameraet).
 • Redigering af optaget video.
 • Færdig video leveres via et download link kun du har adgang til.

*Prisen er inklusiv 25% moms.

Om forløbet

Optagelsen af video CV’et finder sted i København SV, eller på aftalt lokation* (*transport omkostninger kommer oven i prisen). Green Media ligger tæt på Sjælør og Ny Ellebjerg station, med masser af gratis parkeringspladser på Ellebjergvej. Det er let at komme til fra Holbækmotorvejen i bil, og med S-tog og regionaltog fra hovedstadsområdet og Sjælland.

Efter første kontakt, bliver du bedt om at skrive et kort manuskript (alt det du gerne vil fortælle om dig selv i kontekst til din karriere). Der er naturligvis hjælp at hente her. Hvis du føler dig sikker nok og ikke behøver et manuskript er dette også okay.

Vi aftaler en dato og et tidspunkt (typisk mandag til fredag fra 10:00-22:00) for optagelsen.

Vi mødes på aftalte tidspunkt hvor der er ca. 1 time til at optage og blive coach’et/hjulpet i processen, så du får det bedste video CV. Alt sker i et roligt miljø.

Dagen efter vil du modtage et link på e-mail med dit nye video CV. Download det og brug det på jobportaler, i dine ansøgninger.

Held og lykke med jobsøgningen!

Hvorfor vente? Kontakt Green Media i dag!

Kontakt Green Media i dag på 93 93 10 30 (man-søn 10:00-22:00) eller e-mail info@greenmedia.dk. Du kan også udfylde formularen og jeg vender tilbage indenfor 1-8 timer.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Hvordan fandt du Green Media? (valgfrit)

  Emne

  Din besked