Billig Videoproduktion Priser fra kun 1500,- i høj kvalitet

En billig videoproduktion til en pris alle kan være med til

Hvordan kan vi holde prisen på en billig videoproduktion så lav som vi gør, samtidigt med at kvaliteten stadig er høj? Vi benytter os af de samme produktions værktøjer som ved større produktioner. For at holde prisen lav, gælder det blot om at planlægge, og være realistisk overfor hvad der kan nås. Ring eller skriv til os, det er ganske uforpligtende. For 1500,-* som er startprisen uden transport, får du 2 timers produktion. F.eks. 1 times optagelse og 1 times redigering. Til den pris kan dit produkt eller virksomheds budskab godt komme frem i lyset og blive set. Det kræver blot god planlægning som vi har styr på. Det gode ved en lav start pris, er at du kan få mere for pengene når produktionerne bliver større. Se tidligere videoproduktioner under priseksempler.

Eksempler på tidligere videoproduktioner

Pris: 2.200,-

Pris: 6.000,-

Pris: 3.000,-

Green Media Productions tilbyder billige videoproduktioner af blandt andet

Din opgave i fokus!

Det får du for pengene!

Først og fremmest en video der hjælper dig til flere kunder, eller kunder der forstår hvad du sælger.

Video og audio optaget og leveret i høj kvalitet (1080p eller 4K) i ønsket format til download.

En erfaren tekniker og uddannet coach/psykoterapeut. Hvorfor er det vigtigt? Coaching og psykoterapeut delen er det ekstra der hjælper dig i processen, samt en forståelse for hvordan videoen/budskabet skal kunne tale til modtageren. Kommunikation er ikke kun billeder og lyd, men også følelser, sansninger, indtryk og oplevelser. Her er den terapeutiske baggrund afgørende for det endelige resultat.

Som bonus et produktionsselskab der lægger vægt på at nedbringe CO2. Er det så vigtigt? Det syntes jeg, og vi skal jo starte med os selv når det gælder vores fælles planet.

Et godt og kreativt samarbejde hvor du vil blive set og hørt. Du kan trygt overlade alt det tekniske til mig.

Hvorfor tvivle? Uforpligtende og gratis tilbud på alle produktioner!

Kontakt Green Media Productions i dag på 93 93 10 30 (man-søn 10:00-22:00) eller e-mail info@greenmedia.dk. Du kan også udfylde formularen og jeg vender tilbage indenfor 1-8 timer.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Hvordan fandt du Green Media? (valgfrit)

  Emne

  Din besked

  *Alle priser er eksklusiv moms, transport, musik/speak og evt. skuespiller.