Den Grønne Profil Bæredygtig Videoproduktion

Hvad gør Green Media for vores klima?

I en verden hvor vi kæmper med at nedbringe CO₂ må vi alle give en hånd med, dette gælder også for Green Media der gør ord til handling, ved bl.a. at bruge grønne transportformer der hvor det er muligt. Ud over det er vi også med i Green Producers Club, der er en sammenslutning af film og videoproducenter verden over, der sammen har målsætningen om at nedbringe CO₂ i forbindelse med produktionerne.

Under optagelserne bruges der udelukket professionelle video LED lamper, som bruger betydeligt mindre strøm end glødelamper gør. Kvalitetten af gode LED lamper giver korrekt og klart lys uden at gå på kompromis.

Alt udstyr til optagelser “i marken” er kompakt, så cykel, tog, bus og små elbiler kan bruges til at komme frem til stedet hvor optagelsen skal finde sted. Alt i alt, gør vi alt hvad vi kan for at nedbringe CO₂ udslippet i en branche, der desværre er kendt for at være storforbrugere af energi.

Grøn transport fra A til B

Hos Green Media ligger mobilitet og kvalitet i højsædet. Den grønne profil ligger bl.a. i mobiliteten, da placeringen ligger i København. Al transport sker på cykel, tog, bus eller elbil. Kun ved store opgaver langt fra hovedstadsområdet bruges benzinbil.
El tog
Cykel
Elbil
Fordelene ved at bruge cykel i København er bl.a. at det ikke forurener, ikke skaber trængsel og at det er nemt at finde parkering (også i myldretiden). Ligger optagelsesstedet udenfor København bruges tog, bus eller elbil.

Grøn redigering og efterbearbejdning 

I efterbearbejdningen bliver der brugt en del strøm til forsyning af computer og skærme, samt opladning af batterierne til bl.a. kamera og lamper. Strømmen kommer fra danske vindmøller via Vindstød.