Drone video produktion Hvad koster droneoptagelser?

Professionelle droneoptagelser i høj kvalitet løfter udtrykket af videoproduktionen.

Med drone video tages dine visioner til nye højder. Om det er din virksomheds bygning, hus, veje, marker eller hvad det nu er der ser bedre ud fra luften, så er droneoptagelser løsningen. Ikke nok med at videoen skaber overblik og forståelse, så kan den også være med til at gøre det visuelle udtryk større overfor dine kunder, eller dem der er målgruppen for din video.

Hos Green Media Productions får du en uddannet droneoperatør, med dronebevis til erhvervsflyvning udstedt af Trafikstyrelsen, hvilket gør det muligt at filme inde i byen. Efter du har godkendt tilbuddet hos os, står vi for alt det praktiske med flyvetilladelser, og underretning til rette myndigheder jf. dansk lovgivning og regler. Vi er også lovpligtig forsikret hvis et evt. uheld med dronen volder skade på personer eller materiel.

Op til optagedatoen, holder vi løbende øje med DMI. Er vejrforholdene ikke til droneflyvning, flyttes eller aflyses flyvning uden omkostninger for dig som kunde (med mindre andet er aftalt).

Vi leverer i ønsket format og videoopløsning op til 4K (3840×2160) i 10-bit.

Priserne starter fra 2.000,-* som dækker en time på lokation. Bestiller du hele produktioner hos os så som reklamefilm, virksomhedsvideo, produktvideo etc., finder vi en samlet god pris.

Vi har styr på teknikken, så du kan have fokus på indholdet!

Fra første opkald til færdigt produkt

Når du kontakter Green Media Productions for første gang, kan du forvente dig dette forløb:

Første kontakt

Vi tager en kort samtale over telefonen eller på Skype (video). Herfra planlægger vi et fysisk møde.

Møde

Vi mødes og idéer og forventninger afstemmes sammen. Det er også her vi finder ud af hvad droneoptagelserne skal indeholde, og hvordan det skal forløbe. Sammen finder vi prisen der matcher opgaven.

Aftalte dato for optagelse

Efter du har godkendt det skriftlige tilbud, aftaler vi dato for optagelsen. Vi søger de tilladelser der er nødvendigte, og underretter myndighederne om flyvningen, som loven kræver. 

Musikvideo optages

Videoen optages på aftalte tidspunkt. 

Video klippes

Efter endt optagelse redigeres drone videoen hvis dette er bestilt. Er optagelserne en del af et større projekt bestilt hos os, klippes videoen færdigt inden overdragelsen.

Aftale om færdigt produkt

Du modtager en kopi for godkendelse. Evt. rettelser sker her efter (større rettelser udenfor aftalen afregnes til aftalt pris). Betaling sker via faktura/bankoverførsel/EAN.

Drone video skaber overblik!

Det får du for pengene!

Først og fremmest en video der hjælper dig til flere kunder, eller kunder der forstår hvad du sælger.

Video optaget og leveret i høj kvalitet (1080p eller 4K) i ønsket format til download.

Professionel drone og professionel droneoperatør med lovpligtig dronebevis til erhvervsflyvning. 

Mulighed for professionel speak/indtaling af erfaren indtaler (tillæg).

Booking af skuepiller/vært hvis dette ønskes til interviewet (tillæg).

En erfaren tekniker og uddannet coach/psykoterapeut. Hvorfor er det vigtigt? Coaching og psykoterapeut delen er det ekstra der hjælper dig i processen, samt en forståelse for hvordan videoen/budskabet skal kunne tale til modtageren. Kommunikation er ikke kun billeder og lyd, men også følelser, sansninger, indtryk og oplevelser. Her er den terapeutiske baggrund afgørende for det endelige resultat.

Som bonus et produktionsselskab der lægger vægt på at nedbringe CO2. Er det så vigtigt? Det syntes vi, og vi skal jo starte med os selv når det gælder vores fælles planet.

Et godt og kreativt samarbejde hvor du vil blive set og hørt. Du kan trygt overlade alt det tekniske til mig.

Green Media Productions tilbyder også billige videoproduktioner indenfor:

Hvorfor tvivle? Uforpligtende og gratis tilbud på alle produktioner!

Kontakt Green Media Productions i dag på 93 93 10 30 (man-søn 10:00-22:00) eller e-mail info@greenmedia.dk. Du kan også udfylde formularen og jeg vender tilbage indenfor 1-8 timer.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Hvordan fandt du Green Media? (valgfrit)

  Emne

  Din besked

  *Alle priser er eksklusiv moms, transport, musik/speak og evt. skuespiller.