Instruktionsvideo produktion Hvad koster en instruktionsvideo?

Skab klarhed og forståelse omkring produktet eller processen med en instruktionsvideo

Bruger du tiden på at forklare dine kunder om hvad dit produkt kan, eller hvordan man bruger det? Måske har du en proces som dine kunder skal igennem, men mister dem p.g.a. en kompliceret proces?

For et produkt: En instruktionsvideo hjælper din kunde til at forstå, hvordan dit produkt skal bruges. Det kan både være før og efter salget af produktet, og kan lette et evt. pres på jeres kundeservice.

For en kompliceret proces: Instruktionsvideoen hjælper din kunde eller bruger igennem processen trin for trin. Det er ikke altid nok blot at skrive det. Video skaber mere klarhed om hvad der skal gøres på kort tid.

Videoen kan være både med eller uden indtaling (speak).

Er det ikke dyrt? Nej faktisk ikke. Vores priser starter fra kun 1.500,-* som dækker 1 times optagelse og 1 times redigering. Vi benytter os af de samme produktions værktøjer og teknikker ved små opgaver, som vi gør ved de større. For at holde prisen lav, gælder det blot om at planlægge, og være realistisk overfor hvad der kan nås. Ring eller skriv til os, det er ganske gratis og uforpligtende. Læs videre her på siden. Se evt. tidligere videoproduktioner under priseksempler.

Et eksempel på en instruktionsvideo til en proces

Pris: 5.000,-*

Bell & Blom ApS i København kontaktede Green Media Productions, da de oplevede at nogle kunder frafaldt under bestillingsprocessen på deres hjemmeside. Da det er en juridisk virksomhed der prøver at holde priserne (og derved også omkostningerne) lave, er det vigtigt at kunderne i så stor udstrækning selv undfylder nødvendige kontrakter på hjemmesiden, og vælger den eller de ydelser de skal bruge.

Løsningen blev en instruktionsvideo til hjemmesiden, hvor kunden bliver guidet igennem processen fra start til slut. Dette sker med en bladning af video og grafik. Bell & Blom havde selv skrevet manuskriptet, som vi fik indtalt. Baggrundsmusikken er royalty free.

Et eksempel på en instruktionsvideo/reklamefilm for en foto kiosk 

Pris: 7.000,-*

Showagent ApS kontaktede Green Media Productions, da de oplevede at det var svært at forklare, hvordan deres foto kiosk koncept med green screen (grøn baggrund) fungerer.

Løsningen blev en instruktionsvideo/reklamefilm til deres hjemmeside, der demonstrer hvordan den fungerer. Vi blev enige om at det skulle være en lille kortfilm på ca. 1 min, hvor Spider-man, Green goblin, en assistent og to kvinder fortæller en historie om brugen af foto kiosken, og hvordan konceptet fungerer efter man har forladt kiosken (fotos modtages på e-mail eller sms). En sød lille historie, der har lagt op til kreativ improvisation på stedet. Showagent har selv stået for optagestedet, samt stillet skuespillere til rådighed. De har også rettigheder til at bruge Marvel® figurerne og deres brand, så der skulle ikke søges om tilladelse fra rettighedshaveren. Musikken er royalty free.

Fra første opkald til færdigt produkt

Når du kontakter Green Media Productions for første gang, kan du forvente dig dette forløb:

Første kontakt

Vi tager en kort samtale over telefonen eller på Skype (video). Herfra planlægger vi et fysisk møde.

Møde

Vi mødes og idéer og forventninger afstemmes sammen. Det er også her vi finder ud af hvad reklamefilmen skal indeholde. Hvis du ikke har idéer til videoen, er vi kreative og finder det der matcher til prisen.

Aftalte dato for optagelse

Efter du har godkendt det skriftlige tilbud, aftaler vi dato for optagelsen.

Musikvideo optages

Videoen optages på aftalte tidspunkt. 

Video klippes

Efter endt optagelse redigeres reklamefilmen, farvekorrigeres og evt. “speak” indtaling lægges på hvis dette er bestilt.

Aftale om færdigt produkt

Du modtager en kopi for godkendelse. Evt. rettelser sker her efter (større rettelser udenfor aftalen afregnes til aftalt pris). Betaling sker via faktura/bankoverførsel.

Det handler om dit budskab på internettet!

Det får du for pengene!

Først og fremmest en video der hjælper dig til flere kunder, eller kunder der forstår hvad du sælger.

Video og audio optaget og leveret i høj kvalitet (1080p eller 4K) i ønsket format til download.

Teleprompter til visning af tekst under indspilningen (skal aftales på forhånd).

Mulighed for professionel speak/indtaling af erfaren indtaler (tillæg).

Manuskript coahing hvis dette ønskes (tillæg).

Booking af skuepiller(e) hvis dette ønskes til reklamefilmen (tillæg).

En erfaren tekniker og uddannet coach/psykoterapeut. Hvorfor er det vigtigt? Coaching og psykoterapeut delen er det ekstra der hjælper dig i processen, samt en forståelse for hvordan videoen/budskabet skal kunne tale til modtageren. Kommunikation er ikke kun billeder og lyd, men også følelser, sansninger, indtryk og oplevelser. Her er den terapeutiske baggrund afgørende for det endelige resultat.

Som bonus et produktionsselskab der lægger vægt på at nedbringe CO2. Er det så vigtigt? Det syntes vi, og vi skal jo starte med os selv når det gælder vores fælles planet.

Et godt og kreativt samarbejde hvor du vil blive set og hørt. Du kan trygt overlade alt det tekniske til mig.

Green Media Productions tilbyder også billige videoproduktioner indenfor:

Hvorfor tvivle? Uforpligtende og gratis tilbud på alle produktioner!

Kontakt Green Media Productions i dag på 93 93 10 30 (man-søn 10:00-22:00) eller e-mail info@greenmedia.dk. Du kan også udfylde formularen og jeg vender tilbage indenfor 1-8 timer.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Hvordan fandt du Green Media? (valgfrit)

  Emne

  Din besked

  *Alle priser er eksklusiv moms, transport, musik/speak og evt. skuespiller.