Musikvideo Produktion Kreative Musikvideoer på budget

Hvad koster en musikvideo?

Er du et lille eller nyopstartet pladeselskab? Er du en passioneret og musikalsk kunstner eller gruppe? Er musikvideoer kun for de store pladeselskaber? 

Med en startpris på kun 1700,- eksklusiv moms for en musikvideo eller promo, har alle råd til en musikvideo. Det kræver planlægning og erfaring for at kunne producere på et lavt budget, derfor er Green Media Productions i København den helt rette til opgaven. Tilbud er i øvrigt gratis og uforpligtende, så hvorfor ikke kontakte os i dag?

OBS: Du skal være fyldt min. 18 år for at kunne forhandle og acceptere tilbud med os!

Eksempel: Kå Jensens musikvideo koster kun: 3.000,-*

*(Prisen dækker 1 times optagelse. Prisen er uden moms og evt. transport)

Eksempel: Azlans musikvideo koster kun: 10.000,-*

*(Prisen er uden drone optagelser, og transport til Bornholm og Ringsted. Prisen er uden moms)

Eksempel: Archangels musikvideo koster kun: 14.000,-*

*(Prisen er uden leje af scene/lokale og evt. transport. Prisen er uden moms). Filmet og klippet i 4K.

Fra første opkald til færdigt produkt

Når du kontakter Green Media Productions for første gang, kan du forvente dig dette forløb:

Første kontakt

Vi tager en kort samtale over telefonen eller på Skype (video). Herfra planlægger vi et fysisk møde, og du sender en kopi af din sang til os.

Møde

Vi mødes og idéer og forventninger afstemmes sammen. Det er også her vi finder ud af hvad musikvideoen skal indeholde. Hvis du ikke har idéer til videoen, er vi kreative og finder det der matcher til prisen.

Aftale dato for optagelse

Vi aftaler optagelsens fysiske placering og dato for optagelsen.

Musikvideo optages

Videoen optages på aftalte tidspunkt. Er optagelserne afhængige af vejret (sol, regn, skyet, sne, blæst etc.) holdes der nøje øje med DMI’s vejrrapporter, og evt. udsættelse kan ske uden omkostninger for dig.

Musikvideo redigeres

Efter endt optagelse redigeres musikvideoen og evt. farvekorrigeres.

Færdig musikvideo

Du modtager en kopi med vandmærke på for godkendelse. Evt. rettelser sker her efter (større rettelser udenfor aftalen afregnes til aftalt pris). Betaling sker via faktura/bankoverførsel, kontant eller EAN.

Musikvideo i produktion

Musikvideo i produktion

Hvorfor få produceret en musikvideo?

Har du en drøm om en karriere indenfor musikbranchen? Så kan en musikvideo være med til at skabe opmærksomhed omkring dig/dit band, og vigtigst af alt = Din musik. Dette kan også være med til at “sælge” din bedste sang overfor fans, følgere eller en producer, manager eller pladeselskab. En god musikvideo kan forstærke og komplimentere det der allerede lyder godt.

Måske har du skrevet en sang som du gerne vil udbrede på de sociale medier? Så er Green Media Productions producenten der kan skabe musikvideoen til, en overkommelig pris.

Gør verden opmærksom på dig, din musik og dit brand med Green Media Productions som producent for din musikvideo.

Usikker på det ukendte?

Det er ikke alle der er lige vante til at stå foran et kamera. Det kan for nogle være utrygt at skulle åbne sig foran et kamera og en ukendt person. Men her kan du være ganske rolig, for Michael Ljungstedt Andreasen er uddannet coach og psykoterapeut, hvilket gør ham i stand til hurtigt at skabe et trygt “rum” for dig/jer at være i.

Læs her tidligere musikeres erfaringer med Green Media Productions:

Michael kan sit håndværk.
Han er utrolig god til at tage det i et tempo hvor alle kan være med og samtidig være meget effektiv. Jeg følte mig helt vildt tryg og tilpas som artist og jeg synes resultatet af en forholdsvis kort session er fantastisk!
Jeg kan varmt anbefale at få skudt din video til reklame, musik eller andet hos Michael. Han virker til at være yderst kompetent og samtidig helt nede på jorden så man nemt kan få sine egne ideer med i processen.

Venlig hilsen Kå Jensen – Festorkester “kiss the frog” ” (Anmeldelse fra Google)

“Efter at have færdiggjort min første single “Human Power”, var Michael Aka. Green Media Productions den første jeg ringede til, da musikvideoen skulle laves.
Det startede som en vision i byen over en kaffe (the til Michael), fortsatte til lukketid i noir-møbler på Huset Kbh. – og endte ud præcist som planlagt. Videoen blev fuldt helt til døren af detaljerede, situationsfornemmende Michael, og som hans slogan må være “Alt er muligt”.
Tak for denne gang! Mit musik har været i de bedste hænder ♥
 

Mvh Maria Jensen/Dra-mama(Anmeldelse fra Facebook)

Læs flere anmeldelser på forsiden.

Michael fra Green Media Productions tilgang til musikvideo produktion.

At skabe et visuelt produkt der komplimenterer et godt musikalsk værk, er noget af det mest tilfredsstillende der findes. Det er vigtigt for mig, at du som kunstner er autentisk overfor din sang og dig selv. Musik er ikke kun musik, men fortæller om følelser dybt i dig. Disse følelser er bl.a. dem jeg arbejder med, så de kan komme til udtryk igennem videoen. At skabe trygge rammer så du tør udfolde dig, er det jeg er mester til. Det handler om følelser og din musik. Alt det video tekniske tager jeg mig naturligvis af, så du på intet tidspunkt skal bekymre dig om det.

Michael Ljungstedt Andreasen

Green Media Productions tilbyder også billige videoproduktioner indenfor:

Hvorfor tvivle? Uforpligtende og gratis tilbud på alle produktioner!

Kontakt Green Media Productions i dag på 93 93 10 30 (man-søn 10:00-22:00) eller e-mail info@greenmedia.dk. Du kan også udfylde formularen og jeg vender tilbage indenfor 1-8 timer.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Hvordan fandt du Green Media? (valgfrit)

  Emne

  Din besked