Produktionsfaciliteter Alt det tekniske

Hvad skal der til?

Et vellykket produkt skabes først og fremmest under den kreative proces, der finder sted fra idé bliver til færdigt produkt. Idéerne skal jo omsættes til et produkt, der er til at arbejde med, og for at sikre gode resultater der lever op til dine/jeres forventninger, skal produktionsudstyret være op til dato. Derfor bliver alt video indspillet og redigeret i enten 1080p (1920x1080/Full HD) eller 4K (3840x2160/Ultra HD), alt efter formålet og ønsket til det færdige produkt. Det mest anvendte er stadig 1080p, som dækker de fleste behov.
Musikvideo, håndholdt kamera, lamper, slider
NLE, Kdenlive, Video redigering
Køkken, Kamera, Location, Mattebox

Kamera i bevægelse

Man tænker ikke så tit over det, men billeder der er i bevægelse er tit mere interessante at kigge på. Dette skyldes at vi som mennesker selv er i bevægelse, det samme gælder vores syn. Alt bliver mere levende og personen i billedet kommer mere i fokus på en naturlig måde. Derfor skal billederne også afspejle det vi mennesker ser til dagligt. Til at opnå det bruger jeg Steadicam® som jeg har mange års erfaring med, gimbal, mini dolly og sliders der giver fine bløde/flyvende optagelser uden rystelser. Gå ikke på kompromis med kvaliteten.
Steadicam
Dolly slider

Lyd

Lyden er lige så vigtig som billedet. Derfor skal lyden fra mikrofonen til den færdigklippede video være i orden. Jeg har gode erfaringer med RØDE®, Saramonic® og Olympus® både med kabel og trådløst. Lyden efterbearbejdes i Kdenlive og/eller Audacity.
Mikrofon

Fotostudie

Skal der bruges et foto studie til f.eks. et større video projekt, lejes et passende studie til formålet.

Software

Jeg lægger vægt på effektive løsninger indenfor IT, og har valgt at bruge Ubuntu styresystem. Styresystemet er stabilt og jeg har aldrig oplevet problemer i form at nedbrud, virus eller hacking. Sikkerheden er helt i top og udviklet af IT ”nørder” fra hele verden.

Redigeringsprogrammer

Videoredigering sker med Kdenlive der ligger under GNU open source under løbende udvikling. Programmet har et hav af funktioner og effekter, der nemt og effektivt lever op til de krav man kan stille til et NLE system i dag.

Grafisk produktion sker bl.a. med GIMP der stort set kan sammenligenes med Photoshop og Blender til 3D grafik.

Lydbehandling sker bl.a. med Audacity og Kdenlive.
Programmer
Kdenlive
Blender
GIMP
Audacity

Musik og indtaling

Musik købes udefra og kommer oven i prisen. Jeg har kontakt til dygtige musikere, hvis der skal indspilles unik musik til videoen, ellers benyttes royalty free musik fra databaser på nettet.
Indtaling/speak kan tilkøbes, hvis ikke I selv kan stille med én der kan indtale. Indtaling kan ske hos Green Media Productions eller i jeres virksomhed efter aftale.