Tekniske Faciliteter Alt det tekniske

Hvad skal der til?

Et vellykket produkt skabes først og fremmest under den kreative proces, der finder sted fra idé bliver til færdigt produkt. Idéerne skal jo omsættes til et produkt, der er til at arbejde med, og for at sikre gode resultater der lever op til jeres forventninger, skal produktionsudstyret være professionelt og op til dato. Derfor bliver alt video indspillet og redigeret i enten 1080p (1920×1080/Full HD) eller 4K (3840×2160/Ultra HD), alt efter formålet og ønsket til det færdige produkt. Det mest anvendte er stadig 1080p, som dækker de fleste behov.

Gimbal, kameramand, vært, museum
NLE, Kdenlive, Video redigering
Videointerview med kamera, lys og lyd. Medico produkt.

Kamera i bevægelse

Man tænker ikke så tit over det, men billeder der er i bevægelse er tit mere interessante at kigge på. Dette skyldes at vi som mennesker selv er i bevægelse, det samme gælder vores syn. Alt bliver mere levende og personen eller produktet i billedet kommer mere i fokus på en naturlig måde. Derfor skal billederne også afspejle det vi mennesker ser til dagligt. Til at opnå det bruger Green Media gimbal eller Steadicam® som vi har mange års erfaring med. Elektriske sliders der giver fine bløde/flyvende optagelser uden rystelser skaber perfekte produktvideoer, eller spændende videointerviews. Gå ikke på kompromis med kvaliteten.

Gimbal optagelse
Motion control slider

Luftfoto (drone video)

Det er blevet mere og mere moderne at skyde video fra luften. Vi anvender professionelle droner der både er lette og transportable, men stadig leverer utrolige smukke billeder i op til 4K 10-bit. Læs mere om det på drone siden.

Drone

Lyd

Lyden er lige så vigtig som billedet. Derfor skal lyden fra mikrofonen til den færdigklippede video være i orden. Vi benytter broadcast mikrofoner og optagelses teknologi fra Sennheiser®, Sanken®, Sony®, Zoom® og Olympus®.

Lyden efterbearbejdes i DaVinci Resolve Studio, Kdenlive og/eller Audacity.

Fotostudie

Skal der bruges et foto studie til f.eks. et større video projekt, lejes et passende studie til formålet.

Software

Vi lægger vægt på effektive løsninger indenfor IT, og har valgt at bruge Linux styresystemet Ubuntu. Styresystemet er stabilt og er kendt for sin lange “oppe-tid”, virus eller hacking sikkert. Sikkerheden er helt i top og udviklet af IT ”nørder” fra hele verden.

Redigeringsprogrammer

Videoredigering sker med DaVinci Resolve Studio, Kdenlive og ffmpeg. Vi leverer i ønskede formater, opløsninger og billed aspekt i op til 4K (2160p) 10-bit farver hvis dette ønskes.

Grafisk produktion sker bl.a. med GIMP og Blender til 3D grafik.

Lydbehandling sker bl.a. med Audacity og DaVinci Resolve Studio eller Kdenlive.

DaVinci Resolve Studio, Kdenlive, Blender 3D, GIMP, Audacity software
DaVinci Resolve Studio logo
Kdenlive
GIMP
Blender
Audacity

Musik og indtaling

Vi har adgang til et stort katalog af musik. Ønskes musik fra databaser vi ikke har adgang til, tilkøbes dette, det samme gælder for komponeret musik, hvis der skal indspilles unik musik til videoen.

Indtaling/speak kan tilkøbes, hvis ikke I selv kan stille med én der kan indtale. Indtaling kan ske hos Green Media eller i jeres virksomhed efter aftale.

Undertekstning

Ønskes videoen undertekstet på f.eks. dansk eller engelsk kan dette også tilkøbes. Som udgangspunkt er prisen fastsat pr. minuts video.