Reklamefilm produktion Få mere trafik på dine sociale medier!

Hvad koster en reklamefilm? Styrk din synlighed på internettet.

Det er i dag blevet vigtigere og vigtigere med video som en del af virksomhedens marketingstrategi. De fleste potentielle kunder ser video som en måde at lære dig, eller dit produkt at kende, uden at skulle tage kontakt med dig først. Du vinder kundens opmærksomhed og følelser for dit produkt, brand eller virksomhed med en reklamefilm fra Green Media Productions.

Er det ikke dyrt? Nej faktisk ikke. Vores priser starter fra kun 1.500,-* som dækker 1 times optagelse og 1 times redigering. Vi benytter os af de samme produktions værktøjer og teknikker ved små opgaver, som vi gør ved de større. For at holde prisen lav, gælder det blot om at planlægge, og være realistisk overfor hvad der kan nås. Ring eller skriv til os, det er ganske gratis og uforpligtende. Læs videre her på siden. Se evt. tidligere videoproduktioner under priseksempler.

Et godt eksempel på hurtig vækst

Pris: 6.000,-

Mercuria ApS i København kontaktede Green Media Productions, for at skabe vækst via en reklamefilm til deres hjemmeside. Efter ét opkald, ét møde og en videooptagelse på sammenlagt 4 timer hos dem, kunne de to dage efter modtage den færdigt klippede reklamefilm. De valgte selv at skrive et kort manuskript (manuskript coaching kan til købes), der blev lagt ind på en teleprompter til aflæsning under optagelsen. Musikken er royalty free. Omkostningen til produktionen blev på kun 6.000,-, som kan trækkes fra i regnskabet.

Mercuria satte en Google Ads kampagne i gang til 6.000,- om måneden , og efter blot 2 uger havde de fået nye kunder, og tjent over 12.000,- hjem efter alle omkostningerne var trukket fra.

3 eksempler på tidligere opgaver

Pris: 2.200,-

Pris: 7.700,-
(sæt pris)

Pris: 8.250,-

Fra første opkald til færdigt produkt

Når du kontakter Green Media Productions for første gang, kan du forvente dig dette forløb:

Første kontakt

Vi tager en kort samtale over telefonen eller på Skype (video). Herfra planlægger vi et fysisk møde.

Møde

Vi mødes og idéer og forventninger afstemmes sammen. Det er også her vi finder ud af hvad reklamefilmen skal indeholde. Hvis du ikke har idéer til videoen, er vi kreative og finder det der matcher til prisen.

Aftalte dato for optagelse

Efter du har godkendt det skriftlige tilbud, aftaler vi dato for optagelsen.

Musikvideo optages

Videoen optages på aftalte tidspunkt. 

Video klippes

Efter endt optagelse redigeres reklamefilmen, farvekorrigeres og evt. “speak” indtaling lægges på hvis dette er bestilt.

Aftale om færdigt produkt

Du modtager en kopi for godkendelse. Evt. rettelser sker her efter (større rettelser udenfor aftalen afregnes til aftalt pris). Betaling sker via faktura/bankoverførsel.

Det handler om din synlighed på internettet!

Det får du for pengene!

Først og fremmest en video der hjælper dig til flere kunder, eller kunder der forstår hvad du sælger.

Video og audio optaget og leveret i høj kvalitet (1080p eller 4K) i ønsket format til download.

Teleprompter til visning af tekst under indspilningen (skal aftales på forhånd).

Mulighed for professionel speak/indtaling af erfaren indtaler (tillæg).

Manuskript coahing hvis dette ønskes (tillæg).

Booking af skuepiller(e) hvis dette ønskes til reklamefilmen (tillæg).

En erfaren tekniker og uddannet coach/psykoterapeut. Hvorfor er det vigtigt? Coaching og psykoterapeut delen er det ekstra der hjælper dig i processen, samt en forståelse for hvordan videoen/budskabet skal kunne tale til modtageren. Kommunikation er ikke kun billeder og lyd, men også følelser, sansninger, indtryk og oplevelser. Her er den terapeutiske baggrund afgørende for det endelige resultat.

Som bonus et produktionsselskab der lægger vægt på at nedbringe CO2. Er det så vigtigt? Det syntes vi, og vi skal jo starte med os selv når det gælder vores fælles planet.

Et godt og kreativt samarbejde hvor du vil blive set og hørt. Du kan trygt overlade alt det tekniske til mig.

Green Media Productions tilbyder også billige videoproduktioner indenfor:

Hvorfor tvivle? Uforpligtende og gratis tilbud på alle produktioner!

Kontakt Green Media Productions i dag på 93 93 10 30 (man-søn 10:00-22:00) eller e-mail info@greenmedia.dk. Du kan også udfylde formularen og jeg vender tilbage indenfor 1-8 timer.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Hvordan fandt du Green Media? (valgfrit)

  Emne

  Din besked

  *Alle priser er eksklusiv moms, transport, musik/speak og evt. skuespiller.